10774161 - NOTES CU HARTIE DE PIATRA - A5 - BRECCIA

Caiet A5 rezistent la rupere cu pagini interioare din piatra. Hartia de piatra este 100% fara copaci, iar procesul de productie utilizeaza mai putina energie in comparatie cu hartia de celuloza reciclata sau noua. Este rezistent la apa, astfel incat lichidele varsate pot fi sterse cu usurinta. Dispune de un marker de panglica si o banda elastica de culoare asortata si 60 de coli de hartie de piatra captusita de 120 g/m². Ambalat intr-o husa de carton.

Dimensiuni: 21 x 1 x 14,5 cm Material: Tyvek® paper, Hartie de piatra

Cantitate minima: 50 bucati 

Modalitati recomandate de personalizare : tampografie sau gravura.
Preturile din oferta nu includ costurile de personalizare 

Discount de la 75 bucati.

Alegeți o variantă:

33,14 RON

Tricou Dama My Plants

Alege un mesaj pe tricoul tau care te-ar descrie chiar pe tine! Fiecare are hobby-uri, aspiratii, pasiuni.. de ce sa nu porti un mesaj care sa vorbeasca despre asta? Tricoul acesta este cu dedicatie pentru iubitorii de plante..  Tricou alb, cu croiala cambrata, din bumbac cu un mesaj potrivit stilului tau de viata. 

50,00 RON

Tricou Essential oils pink

Alege un mesaj pe tricoul tau care te-ar descrie chiar pe tine! Fiecare are hobby-uri, aspiratii, pasiuni.. de ce sa nu porti un mesaj care sa vorbeasca despre asta? Tricou alb, cu croiala cambrata, din bumbac cu un mesaj potrivit stilului tau de viata. Scrisul de fundal este imprimat cu argintiu sidefat. Imprimeul este rezostent la multimple spalari fara a-si modifica textura.  Se spala si se calca pe dos.  

60,00 RON

Tricou Dama Oils like Coffee

Alege un mesaj pe tricoul tau care te-ar descrie chiar pe tine! Fiecare are hobby-uri, aspiratii, pasiuni.. de ce sa nu porti un mesaj care sa vorbeasca despre asta? Tricou alb, cu croiala cambrata, din bumbac cu un mesaj potrivit stilului tau de viata. 

48,00 RON

Tricou Dama Priceless Collection

Alege un mesaj pe tricoul tau care te-ar descrie chiar pe tine! Fiecare are hobby-uri, aspiratii, pasiuni.. de ce sa nu porti un mesaj care sa vorbeasca despre asta? Tricou alb, cu croiala cambrata, din bumbac cu un mesaj potrivit stilului tau de viata.  Imprimeul este rezostent la multimple spalari fara a-si modifica textura.  Se spala si se calca pe dos.  

55,00 RON

Tricou Dama No One is you

Alege un mesaj pe tricoul tau care te-ar descrie chiar pe tine! Motivatia vine din interior dar merita afisata pentru a inspira multimea!  Tricou alb, cu croiala cambrata, din bumbac cu un mesaj potrivit stilului tau de viata. 

45,00 RON

Tricou Dama ecomindset

Alege un mesaj eco pe tricoul tau care te-ar descrie chiar pe tine! E cool sa fii eco iar acest lucru ar trebui sa fie contagios!  Alege tricoul negru cu croiala cambrata din bumbac cu un mesaj potrivit stilului tau de viata.   Imprimeul este rezistent la multiple spalari fara a-si modifica textura. Se spala si se calca pe dos. 

49,00 RON

Tricou Dama Being Eco

Tricou dama, croiala cambrata. Disponibil doar pe alb. Imprimeu executat prin transfer termic. Imprimeul rezista la multiple spalari fara a-si deteriora aspectul. Se spala si se calca pe dos.

55,00 RON

Tricou Dama Herbs

Tricou dama, croiala cambrata. Disponibil doar pe alb. Imprimeu negru executat prin transfer termic. Imprimeul rezista la multiple spalari fara a-si deteriora aspectul. Se spala si se calca pe dos. 

60,00 RON

Tricou Dama Succes and Patchouli

Alege un mesaj pe tricoul tau care te-ar descrie chiar pe tine! Fiecare are hobby-uri, aspiratii, pasiuni.. de ce sa nu porti un mesaj care sa vorbeasca despre asta? Tricou alb, cu croiala cambrata, din bumbac cu un mesaj potrivit stilului tau de viata.  Imprimeul este rezostent la multimple spalari fara a-si modifica textura.  Se spala si se calca pe dos.  

50,00 RON

Tricou Dama Red Mandala

Tricou alb pentru femei cu o mandala deosebita. Tricoul este din bumbac cu croiala cambrata de calitate, un material placut la atingere. Imprimeul este executat cu vinil prin transfer termic. Se spala si se calca pe dos.  

63,00 RON

Tricou minimalist Earth Day

Tricou alb pentru femei care vor sa raspandeasca un mesaj important in jurul sau. Tricoul este din bumbac cu croiala cambrata de calitate, un material placut la atingere. Imprimeul este  in stil minimalist executat cu vinil prin transfer termic. Se spala si se calca pe dos.  

50,00 RON

Tricou Dama Earth Day is Everyday

Tricou alb pentru femei care vor sa raspandeaaca un mesaj important in jurul sau. Tricoul este din bumbac cu croiala cambrata de calitate, un material placut la atingere. Imprimeul este executat cu vinil prin transfer termic.  Se spala si se calca pe dos. Imprimeu durabil si adorabil.

55,00 RON

Tricou Dama Bujori

Tricou alb din bumbac pentru femei care adora stilul minimalist si florile, indeosebi bujorii. Imprimeul este executat cu vinil prin presare termica.  Se spala si se calca pe dos. Imprimeu durabil si adorabil.

55,00 RON

Tricou Polo pentru copii

Model Pique, 65 % bumbac, 35 % poliester Cusaturi laterale Gulerul si mansetele sunt din material raiat 1:1, cu doua dungi decorative in relief Fenta ingusta cu trei nasturi de culoarea materialului de baza Interiorul gulerului prezinta o banda confectionata din acelaşi material precum cel de baza La nivelul umerilor sunt prezente cusaturi de intarire Gramaj: 200 g/m²

34,00 RON

Tricou F/M cu imprimeu fosforescent

Tricou din bumbac disponibil atat pentru femei cat si pentru barbati. Imprimeul contine elemente din Geometria Sacra si elemente din natura.  Este executat cu vinil fosforescent, deci lumineaza in intuneric dupa ce a fost expus o perioada la lumina. Design de impact care lumineaza in intuneric.

64,00 RON 85,00 RON

Tricou Dama Simbol Lotus Chakra

Tricou din bumbac. Imprimeul contine un text sugestiv si un simbol inspirat din Geometria Sacra combinat cu floarea lotus si unul din simbolurile chakrelor.  Tricoul are croiala cambrata.  

50,00 RON

Tricou Dama Blue Mandala

Tricou alb din bumbac personalizat cu Mandala de culoare Turquoise inchis. Cand porti o Mandala te identifici cu o  cultura veche de mii de ani, te identifici cu microcosmosul fiintei umane personale.  In cultura internationala, mandala are diverse semnificatii, atat la nivel reprezentativ, cat si spiritual. Una dintre semnificatiile atribuite mandalei este cea a Universului (macrocosmos). Totodata, aceasta simbolizeaza si microcosmosul fiintei umane. Daca luam ca sistem de referinta timpul, o mandala reprezinta prezentul – tradus prin ”Acum”. In cazul in care ne raportam la spatiu, atunci aceasta reprezinta ”Aici”.  In traditiile antice grecesti si romane, cel mai important punct al mandalei era punctul central. Acesta insemna ”Eu”. In traditiile hinduse si budiste, centrul reprezinta punctul de plecare al contemplarii si devotamentului catre divin. In religia hindusa, mandala are o semnificatie atat de profunda, incat majoritatea locurilor si templelor sfinte au fost construite folosind mandala ca plan sau sablon. In practicile traditionale, mandalele au fost folosite sub forma de meditatie, dar si ca modalitate de conectare cu spiritul.

63,00 RON 86,00 RON

Tricou barbati broTerra

Tricou negru din bumbac pentru barbati cu mesaj sugestiv si amuzant. Print de culoare alba imprimat prin transfer termic. Se spala si se calca pe dos. Nu se calca direct pe imprimeu.  

56,00 RON 69,00 RON