Gama de produse ECOLION

Intr-o lume a plasticului noi venim cu alternative prietenoase cu mediul. Alege produse eco-friendly sau biodegradabile pentru tine si familia ta. Poti crea oricand un mediu sustenabil in jurul tau si sa fii un exemplu pentru cei din jur.

Cadourile corporative sunt un factor important in crearea si mentinerea imaginii oricarei firme. Deoarece noua ne plac produsele ecofriendly si promovam materiale sustenabile, va propunem o gama interesanta de produse pentru angajatii, clientii sau furnizorii vostri. 

Hainele pe care le porti sunt oglinda personalitatii noastre . Tu ce mesaj transmiti?

Am pregatit cateva colectii de tricouri si hanorace pe care ti le poti alege in functie de pasiunea si aspiratiile tale. 
Fii la curent cu noutatile si aboneaza-te la newsletter-ul nostru. 

Doresti haine personalizate pentru tine, pentru familia ta sau chiar pentru colegii tai? Spune-ne ce mai exact iti doresti si vom reveni cu o oferta personalizata cat de curand posibil.

Personalizarea se poate face prin:

- transfer termic cu vinyl sau prin;

- sublimare pentru printuri colorate sau gradient, inclusiv cu folie HTVRONT - cu efect glossy sau mat;

- DTF Textile si DTF UV ()

Spre deosebire de metoda DTG, care funcționează doar pe țesăturile din bumbac, metoda de printare Direct To Film poate funcționa pe toate tipurile de textile: Poliester, Bumbac, Mixte, Sintetice, Nailon, Piele, Imitație de piele etc.

Printul DTF UV reprezintă soluția ideală pentru personalizarea obiectelor tale preferate, indiferent dacă este vorba despre sticlă, portelan, plastic, lemn sau metal.

Personalizam haine in mod individual, tricouri din bumbac sau poliester.

Cere o oferta de pret si te vom ajuta in cel mai scurt timp posibil!