EARTH BREEZE

Faptele mici contează

                Credem cu tărie că fiecare mică decizie are un impact asupra ecosistemul. Este de datoria noastra sa facem alegeri cat mai inspirate. ECOLION s-a alaturat echipei EARTH BREEZE pentru a promova pe plan local valori sustenabile.


STIAI CA?

Recipientele din plastic sunt in topul obictelor poluante in lume? Pe langa faptul ca sunt din plastic, rata de reciclare este foarte mica inclusiv si in Romania, cantitatea acestora creste in fiecare an! 

Optand pentru alternativele propuse de ECOLION alaturi de EARTH BREEZE poti reduce radical utilizarea recipientelor de plastic incepand cu recipientele pentru detergent.Pentru un viitor mai curat

Utilizarea unor produse prietenoase cu mediul nu tine de trenduri, dar de responsabilitatea asumata de noi fata de mediul in care traim. 

REDUCEM impreuna cantitatea de plastic utilizata in viata de zi cu zi. Prin refuzarea pachetelor si recipientelor de plastic creeem noi oportunitati mai mult decat am putea sa ne imaginam.

Alaturi de Earth Breeze indemnam ca fiecare persoana in rol de consumator sa devina un Super Erou prin faptele sale. Sa fii ECO-HERO inseamna sa contribui la crearea unei comunitati mai responsabile, mai informate si mai fericite! 


Proiect Sustinut de EARTH BREEZE   

Cumpara UNUL, doneaza 10 (Buy One, Give Ten)

Fiecare isi poate aduce aportul pentru un viitor sustenabil, dar impreuna puteam avea un impact mai mare.

Pentru fiecare pachet achiziționat, Earth Breeze donează 10 foi de detergent către organizații non-profit și organizații caritabile.