IARBA in loc de paiul din plastic - o resursa GENIALA!

01.05.2020

Pentru a intelege cum putem sa avem un mod de viata #ZeroWaste trebuie sa fim foarte atenti la resursele pe care le folosim, modul in care le folosim si ce se intampla cu acestea dupa utilizare. 

Milioane de paie de plastic sunt aruncate zilnic la gunoi indeosebi de catre industriile F&B. Fiind in TOP 5 Deseuri gasite pe plaje, putem realiza cat dauneaza ecosistemului un lucru care la prima vedere pare atat de semnificativ.

Pentru a aduce un aport mediului inconjurator, ECOLION.RO prezinta O SOLUTIE GENIALA - O RESURSA NATURALA care nu dauneaza mediul inconjurator in nici o etapa a producerii acesteia.

PAIUL DE IARBA este cea mai buna alternativa 100% naturala si ecologica a paiului de cocktail de unica folosinta.

CARACTERISTICILE PAIULUI DE IARBA:

natural

biodegradabil

eco-friendly

mai rezistent ca paiul de hartie

mai sanatos ca paiul de plastic

mai prietenos cu natura.

Denumirea botanica a plantei este Lepironia Articulata si se gaseste in regiunea Deltei Mekong din Sudul Vietnamului. Planta este recoltata cand ajunge la maturitate la varsta de 1-2 ani.

Detalii despre procesul de productie al acestui produs le gasiti pe pagina site-ul nostru --> https://www.ecolion.ro/despre-noi/

Paiele de iarba sunt realizate din tulpina plantei si sunt 100% biodegradabile. In intregul proces de prelucrare nu sunt adaugate substante chimice. Nu lasa nici un gust in momentul utilizarii, sunt rezistente si nu isi deformeaza textura în lichid. Perfecte pentru servirea oricarui tip de lichid de la apa plata, sucuri, cafea, pana la cel mai crazy cocktail.

Cu solutii 100% naturale, putem contribui la un mediu mai ecologic. Paiele noastre de iarbă sunt în întregime biodegradabile și compostabile după ce au fost utilizate. Dacă paiele ajung cumva in ocean, mare, lacuri, in parc sau padure, ele acționează ca hrană și substanțe nutritive pentru ecosistemele subacvatice si terestre, păstrând atât bunastarea consumatorilor, cât și a mediului. 

The grass is greener when it becomes a straw!